Υλικά 50 γρ. κουκουνάρι ή κάσιους Ένα μεγάλο μάτσο φύλλα βασιλικού 50 γρ. παρμεζάνα τριμμένη 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένο 100 ml ελαιόλαδο Εκτέλεση Καβουρδίστε τους ξηρούς καρπούς σε ένα τηγάνι σε χαμηλή φωτιά. Ρίξτε τους σε έναν επεξεργαστή τροφίμων μαζί με τα υπόλοιπα υλικά ή χρησιμοποιήστε ένα μεγάλο γουδοχέρι και γουδί και χτυπήστε τους σε μια ακατέργαστη σάλτσα. Διατηρείται για τρεις ημέρες στο ψυγείο.
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.